Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Zdraví a krása

7 tajemství lesklých vlasů

Vlasy jsou důležitou součástí každé ženy, protože obklopují obličej a zdůrazňují ženskost.

Usměvavá žena s hedvábnými vlasy upoutá pozornost každého muže.  
Všechno začíná u vlasů. Proto vám představujeme 7 triků, se kterými budete mít zdravé a vždy perfektně upravené vlasy. 

Před spaním si zapleťte vlasy

Než půjdete spát, zapleťte si vlasy do copánků. To je ochrání před poškozením a statickou elektřinou. Probudíte se s dokonalými vlnitými vlasy, které vám v práci budou všichni závidět.

Používejte hedvábné povlečení

Zvažte nákup hedvábného povlečení. Tím zajistíte, že vaše vlasy zůstanou vlhké, protože hedvábí neabsorbuje vlhkost. Aby bylo spaní v hedvábném povlečení ještě příjemnější, doporučujeme používat sonické čisticí zařízení. Vaše pleť bude díky němu čistá a hedvábná.

"Probudíte se s dokonalými vlnitými vlasy, které vám v práci budou všichni závidět."

Aloe vera velmi dobře hydratuje vlasy

Hydratujte vlasy a konečky vlasů pomocí gelu z aloe vera. Jemně jej vtírejte do pokožky hlavy. Nechte vlasy nasáknout gel po dobu nejméně 20 minut. Mezitím se můžete také postarat o pokožku obličeje a aplikovat na ni hydratační gel Hyaluronic Aloe Jelly.

Foukejte si vlasy studeným vzduchem

Vysoušíte si vlasy fénem? Vyberte si kvalitní fén na vlasy, který umožňuje sušení studeným vzduchem. To vaše vlasy bude méně poškozovat a vysušovat. Vlasy však budou lesklejší.

Připravte si domácí masku na vlasy

Před umytím vlasů na ně naneste rozpuštěné kokosové máslo a zabalte je přes noc do teplého ručníku. Místo masky z kokosového másla si můžete připravit také rýžovou vodu. Uvařte rýži v neosolené vodě a poté ji nalijte do sklenice. Nechejte vodu fermentovat po dobu 2–3 dní. Poté ji naneste na vlasy a nechejte vsáknout.  Opláchněte masku z kokosového másla nebo rýžovou vodu a umyjte si vlasy jako obvykle. 

Počkejte 20 minut, než budete foukat

Po umytí si vlasy zabalte na 20 minut do měkkého ručníku a počkejte. Během této doby vlasy absorbují potřebnou vodu. Vysušte si vlasy kvalitním kartáčem. Vaše vlasy budou hydratované, takže je vyfoukáte rychleji než obvykle.

Dopřejte si masáž pokožky hlavy

Masáž pokožky hlavy stimuluje krevní oběh a podporuje výživu vlasů až po konečky. Při šamponování vlasů masírujte pokožku hlavy asi 3 minuty. Aby to bylo snazší, použijte držák sprchové rukojeti. Pokožku hlavy můžete masírovat i silnější tryskou sprchové rukojeti, která napodobuje silný déšť. 

Vystavené produkty